Zumba

ZUmba de fitness en dans sensatie!

Zumba is al jaren de nummer een fitness en dans sensatie wereldwijd! Zumba is een energieke sportles die de invloeden van andere stijlen gebruikt zoals Salsa, Merengue, Samba en Cumbia. Het programma is ontwikkeld en opgezet door Alberto ‘Beto’ Perez, een Colombiaanse danser en choreograaf uit Miama. Bij Zumba worden dans elementen als fitnessoefeningen op muziek gedaan. Een leuk weetje is dat Zumba in het Colombiaans-Spaans snel bewegen en lol hebben betekend. UnityEight heeft veel instructeurs die elk op hun eigen leuke manier een les verzorgen. Boek snel je proefles!

Zumba, dans je fit!

Niet iedereen voelt zich op z’n gemak in de sportschool. Maar wat als je je fit kunt dansen op de meeslepende beats? Zumba heeft wereldwijd al 12 miljoen actieve deelnemers, en jij kunt er nu ook één van zijn. Naast Zumba bieden we ook Zumba Toning (met gewichtjes) en Salsation (een Zumba-variant met de nadruk op salsa) aan. Twijfel je nog welke les het beste bij jou past? Kom ze allemaal uitproberen en ontdek jouw favoriet!

Wij staan voor je klaar.

Iets niet kunnen vinden op onze website, of nog een specifieke vraag? Aarzel niet en neem contact met ons op via mail of WhatApp.  

× Stel je vraag via WhatsApp