Zumba

Zumba, de nummer één fitness- en danssensatie.

Stap in de wereld van energieke sportlessen waar dans en fitness samenkomen op de maten van opzwepende muziek.
Bij UnityEight bieden we een aantal Zumba-varianten, ontworpen om aan verschillende behoeften en voorkeuren te voldoen.

ZUMBA
Ervaar de originele uitvoering van deze fitness- en danssensatie. Laat je gaan op betoverende Latijns-Amerikaanse beats en ontdek de vreugde van bewegen op muziek. Of je nu een doorgewinterde danser bent of voor het eerst Zumba probeert, deze les is geschikt voor alle niveaus.

ZUMBA TONING
Deze dansworkout brengt niet alleen je lichaam in beweging, maar sculpt ook je lichaam. De focus ligt op het fitnessaspect van Zumba, waarbij we gebruik maken van Zumba weerstand sticks om de intensiteit te vergroten. Perfect voor diegenen die op zoek zijn naar een uitdagendere workout met extra spieropbouwende elementen.

ZUMBA SALSATION
Een variant waarin het dansgedeelte van Zumba centraal staat, met speciale aandacht voor de opzwepende salsa. Laat je meeslepen door ritmische bewegingen en ontdek de passie van Zumba Salsation. Deze les is ideaal voor liefhebbers van dans en diegenen die willen genieten van een cardiovasculaire workout op salsa-ritmes.

Zumba, dans je fit!

Bij UnityEight geloven we in de inclusiviteit van Zumba en daarom bieden we lessen aan voor alle leeftijden en niveaus. Onze gecertificeerde instructeurs staan klaar om je te begeleiden op jouw Zumba-reis. Bezoek onze website voor het volledige lesrooster, speciale evenementen en aanvullende informatie over de voordelen van Zumba voor je gezondheid en welzijn.

Schrijf je vandaag nog in voor een gratis proefles bij UnityEight en laat de Zumba-ervaring beginnen!

Wij staan voor je klaar.

Iets niet kunnen vinden op onze website, of nog een specifieke vraag? Aarzel niet en neem contact met ons op via mail of WhatApp.  

× Stel je vraag via WhatsApp