MODERN MEETS URBAN 12+

Moderne dans met urban Vibes!

Altijd al modern willen dansen, maar was modern toch net iets te modern? Ontdek dan nu de perfecte combinatie van moderne flair en de energieke kracht van urban dans in onze nieuwe les!

Verleg de grenzen van je dansvaardigheden terwijl je modern en urban met elkaar verweeft. Onze lessen bieden een unieke ervaring die zowel de elegantie van moderne dans als de dynamiek van urban vibes omarmt.

Dans met Stijl: Modern, Ladystyle en Urban Dynamiek

In deze les dompel je jezelf onder in de kunst van moderne dans, inclusief technieken en choreografieën, verrijkt met Ladystyle en de opzwepende vibe van urban dans. Beweeg op de beats van je favoriete slow jams en laat je gaan op uptempo ritmes. Onze ervaren instructeurs zorgen ervoor dat je niet alleen danst, maar ook de essentie van modern en urban begrijpt. Laat je leiden door de combinatie van Ladystyle elegantie en de krachtige urban energie.

Modern Meets Urban: Probeer het nu!
Of je nu een doorgewinterde danser bent of net begint, onze lessen zijn toegankelijk voor alle niveaus. Benieuwd naar onze Modern Meets Urban lessen? Ontdek de synergie van techniek, expressie en ritme in een ondersteunende en inspirerende omgeving. Meld je aan voor een gratis proefles en ervaar zelf de unieke fusion van modern en urban!

Wij staan voor je klaar.

Iets niet kunnen vinden op onze website, of nog een specifieke vraag? Aarzel niet en neem contact met ons op via mail of WhatApp.  

× Stel je vraag via WhatsApp