HipHop Kids

Hiphop kids is De dans toekomst!

HipHop Kids of Streedance Kids is de les voor vette moves en veel plezier! Onder begeleiding van professionele instructeurs leren de kids de nieuwste choreografieën op de tofste muziek die er op dat moment is. Bij deze les kunnen kinderen aansluiten van 7 tot en met 12 jaar. Er zijn ook verschillende momenten waarop de kinderen kunnen komen dansen. Je kunt dan kiezen voor een abonnement 1x per week of voor een onbeperkt abonnement. Kom snel een keertje kijken en gratis mee doen bij UnityEight in Helmond. 

dans je lekker in je vel!

Wat is er nu belangrijker dan een kind dat zich op zijn gemak en veilig voelt. Wij merken dat door dans, muziek en spel kinderen zich beter ontwikkelen en ook beter in zijn of haar vel gaan zitten. Onze lessen zijn dan ook zo opgebouwd dat alle facetten aan bod komen. Er zijn talloze voorbeelden van kinderen die onzeker binnen komen en binnen een aantal weken compleet opbloeien. Dans zorgt voor zelfvertrouwen! 

Wij staan voor je klaar.

Iets niet kunnen vinden op onze website, of nog een specifieke vraag? Aarzel niet en neem contact met ons op via mail of WhatApp.  

× Stel je vraag via WhatsApp