Lady HipHop 12+ jr.

Ontdek de Elegantie van HipHop en Afro/Dancehall met een vrouwelijke twist!

Wil je de nieuwste hiphop- en afro/dancehall-bewegingen leren, maar dan met een vrouwelijke touch? Bij Lady Hiphop beleef je afwisselende lessen waarin je de ene week je innerlijke Beyoncé kunt laten stralen en de andere week kunt schitteren op opzwepende afro-nummers.

Voeg een vleugje vrouwelijkheid toe aan je dansrepertoire en leer de meest recente choreografieën met onze deskundige instructeurs. Lady HipHop brengt passie, stijl en zelfexpressie samen in één unieke danservaring.

Leer Dansen met Passie en Stijl
Onze professionele instructeurs leiden gezellige groepslessen, doordrenkt met een onmiskenbare vrouwelijke sfeer. Ontdek een omgeving waarin jij helemaal jezelf kunt zijn. Geef je zelfvertrouwen een boost en voeg een vrouwelijke touch toe aan jouw choreografieën!

Laat je inspireren door onze instructeurs

Die niet alleen experts zijn in hiphop en afro/dancehall, maar ook in het creëren van een ondersteunende gemeenschap waarin je jouw dansvaardigheden naar nieuwe hoogten kunt brengen.

Lady Hiphop lessen van UnityEight op een rijtje:
1. Professionele lessen met de nadruk op feminine
2. Afwisseling tussen HipHop en Afro/Dancehall
3. Voldoende ruimte voor ieders persoonlijke niveau en ambities
4. Trek op in een gezellige groep gelijkgestemden

Beleef Lady Hiphop tijdens een gratis proefles!
Ontdek de wereld van Lady Hiphop door deel te nemen aan een gratis proefles! Geef je danspassie een unieke en vrouwelijke dimensie en ervaar de magie van Lady Hiphop. Of je nu een ervaren danser bent of net begint, er is altijd ruimte om je dansvaardigheden te verfijnen in een ondersteunende en leuke omgeving.

Wij staan voor je klaar.

Iets niet kunnen vinden op onze website, of nog een specifieke vraag? Aarzel niet en neem contact met ons op via mail of WhatApp.  

× Stel je vraag via WhatsApp