Kidswing

Dans je blij!

Kidswing of kinderdans is het begin punt bij UnityEight Helmond. Hier wordt de basis gelegd voor alle mogelijke lessen die daarna komen. Maar wat is kidswing nu precies? Kort gezegd is het op spelenderwijze kennis maken met muziek en dans voor kinderen van 4 tot en met 6 jaar oud. Kinderen hebben van nature de behoefte om te bewegen en reageren al vanaf baby op muziek. Tijdens de lessen spelen wij hier op in en leggen wij de basis van het volgen van dansles en het bewegen op zich. Daarnaast is het ook super goed voor de motorische en sociale ontwikkeling van een kind. 

Blije gezichtjes!

Elke week gaan we nieuwe pasjes leren en we leggen daarmee de basis voor de dansontwikkeling van de kids. Naast puur pasjes is er ook tijd voor een spelletje en persoonlijke aandacht. We willen elk kind met een blij gezichtje binnen zien komen en met een nog blijer gezichtje weer naar buiten zien gaan!

Wij staan voor je klaar.

Iets niet kunnen vinden op onze website, of nog een specifieke vraag? Aarzel niet en neem contact met ons op via mail of WhatApp.  

× Stel je vraag via WhatsApp