Kidswing 4-6 JR.

Kidswing: ontdek de wereld van muziek en dans bij UnityEight

Kinderen hebben van nature de behoefte om op muziek te bewegen, en onze lessen spelen hier perfect op in. Onze Kidswing lessen bieden een gevarieerde mix van dans, muziek en spel, waardoor kinderen niet alleen plezier hebben, maar ook hun motorische en sociale vaardigheden kunnen ontwikkelen.
Leer wekelijks nieuwe danspasjes en bouw een stevige basis op
Bij onze Kidswing lessen gaan kinderen elke week op een avontuurlijke ontdekkingsreis waar ze nieuwe danspasjes leren en een solide basis leggen voor hun verdere dansontwikkeling. Onze ervaren en enthousiaste docenten zorgen voor een leerzame en vooral plezierige leservaring.
 

Persoonlijke aandacht en ruimte voor spelletjes

Bij UnityEight hechten we veel waarde aan persoonlijke aandacht en spelletjes. Onze Kidswing lessen bieden een gezellige en ontspannen sfeer waarin kinderen zich optimaal kunnen ontwikkelen. Onze docenten zorgen voor een veilige omgeving waarin kinderen zich vrij kunnen uiten en hun eigen creativiteit kunnen ontdekken.

 

Kidswing lessen van UnityEight op een rijtje:

1. Gevarieerde mix van dans, muziek en spel
2. Ontwikkeling van motorische en sociale vaardigheden
3. Wekelijks nieuwe danspasjes en stevige basis
4. Persoonlijke aandacht en ruimte voor spelletjes
 
Meld je aan voor een gratis proefles Kidswing
Wil jij jouw kind laten kennismaken met de betoverende wereld van muziek en dans? Meld je dan nu aan voor een gratis proefles bij UnityEight. Onze Kidswing lessen bieden een leuke en educatieve manier voor jouw kind om te ontdekken hoe leuk dansen kan zijn en welk plezier het kan brengen.

Wij staan voor je klaar.

Iets niet kunnen vinden op onze website, of nog een specifieke vraag? Aarzel niet en neem contact met ons op via mail of WhatApp.  

× Stel je vraag via WhatsApp