HipHop 12+

Ontdek hiphop: Beginners welkom!

Droom je van een toekomst in dans, of wil je gewoon schitteren op feestjes? Zoek niet verder, want deze les is op maat gemaakt voor jou!

Energieke danslessen met leeftijdsgenoten
Samen met een leuke groep leeftijdsgenoten ga je aan de slag om de meest recente en dikste hiphop moves onder de knie te krijgen. Het maakt niet uit of je een complete beginner bent of al enige ervaring hebt; onze instructeurs zijn er om je te begeleiden op jouw niveau.

Professionele begeleiding in diverse Hiphop-stijlen
Wat maakt onze lessen uniek? Onze professionele instructeurs brengen je de essentie van diverse hiphop-stijlen bij, van oldschool tot de nieuwste trends. Onze danslessen zijn ontworpen met het oog op jouw persoonlijke groei. Onze instructeurs bieden voldoende persoonlijke aandacht, zodat jouw unieke talenten kunnen schitteren.

Zelfexpressie en zelfvertrouwen

Ontdek hoe dansen niet alleen leuk is, maar ook een krachtig middel is om zelfexpressie en zelfvertrouwen te vergroten. Stevig in je schoenen staan op de dansvloer boost je zelfvertrouwen.

HipHop 12+ lessen van UnityEight op een rijtje:

1. Leer populairste dansroutines op de muziek van dit moment
2. Leer dansen in een leuke groep leeftijdsgenoten
3. Ben jezelf en vergroot je zelfvertrouwen
4. Persoonlijke aandacht en ruimte voor talentontwikkeling

Nieuwsgierig geworden? Meld je dan aan voor een gratis proefles!
Proef de sfeer, leer onze instructeurs kennen en ervaar zelf waarom onze HipHop jeugdlessen zo populair zijn. Dansen begint hier!

Wij staan voor je klaar.

Iets niet kunnen vinden op onze website, of nog een specifieke vraag? Aarzel niet en neem contact met ons op via mail of WhatApp.  

× Stel je vraag via WhatsApp