Zumba Toning

Zumba toning!

Zumba Toning is de dans workout die ook nog eens je body sculpt. Je gaat zoals bij de normale zumba les lekker los op de fijne Latijns-Amerikaanse beats gecombineerd met de weerstand sticks van zumba. Dansen en fitness gecombineerd in een energieke en gezellige les. Sommige mensen vinden het verschrikkelijk om de fitness in te duiken. Dus wat is er nu nog leuker dan je fit dansen op de allerleukste beats. Zumba heeft wereldwijd 12 actieve deelnemers en jij kunt daar er nu ook een van worden. Naast Zumba Toning bieden wij ook de normale zumba en Salsation (een zumba variant waarbij de nadruk op de salsa ligt) aan. Weet je nog niet welke les het beste bij jou past? Kom ze dan allemaal proberen!

ZUMBA DE FITNESS EN DANS SENSATIE!

Zumba is al jaren de nummer een fitness en dans sensatie wereldwijd! Zumba is een energieke sportles die de invloeden van andere stijlen gebruikt zoals Salsa, Merengue, Samba en Cumbia. Het programma is ontwikkeld en opgezet door Alberto ‘Beto’ Perez, een Colombiaanse danser en choreograaf uit Miama. Bij Zumba worden dans elementen als fitnessoefeningen op muziek gedaan. Een leuk weetje is dat Zumba in het Colombiaans-Spaans snel bewegen en lol hebben betekend. UnityEight heeft veel instructeurs die elk op hun eigen leuke manier een les verzorgen. Boek snel je proefles!

Wij staan voor je klaar.

Iets niet kunnen vinden op onze website, of nog een specifieke vraag? Aarzel niet en neem contact met ons op via mail of WhatApp.  

× Stel je vraag via WhatsApp