HipHop 18+

dans voor volwassenen, HipHop 18+

Elke maandag om 20:00 is het de beurt aan de volwassen dansers. We merken dat er heel veel animo voor deze les is maar dat er allerlei drempels zijn. Vaak denken de mensen die mee willen doen dat: er teveel jonge mensen zijn, je op hoog niveau al moet kunnen dansen en dat het te zware hiphop muziek is. In de praktijk blijkt het tegenovergestelde. Het is een leuke groep volwassen dames en heren en we zijn op een leuke manier bezig met dans.  De muziekstijl veranderd vaak en is afwisselend. Ga nu eens echt doen wat jij leuk vind en kom langs om het een keertje te proberen! 

dans, sport en beweeg!

De leukste dansles voor volwassenen in de regio! Bij UnityEight Helmond krijg je kwaliteit en gezelligheid. We begrijpen dat het best spannend is om de stap te nemen, maar als je die stap niet neemt krijg je alleen maar spijt. Wat heb je te verliezen? Geef je nu op voor een gratis proefles en kom een keer de sfeer proeven!

Wij staan voor je klaar.

Iets niet kunnen vinden op onze website, of nog een specifieke vraag? Aarzel niet en neem contact met ons op via mail of WhatApp.  

× Stel je vraag via WhatsApp