Dancehall 12+

Ontdek de wereld van Dancehall: De populairste dansstijl van Nu!

Benieuwd naar de dansstijl die wereldwijd de dansvloeren verovert, mede dankzij iconen als Rihanna en Drake? Maak kennis met Dancehall, dé trend van dit moment! Deze energieke dansvorm heeft zijn wortels in Jamaica en is nu uitgegroeid tot een wereldwijde rage, geliefd om zijn opzwepende ritmes en dynamische choreografieën. Of je nu een doorgewinterde dansliefhebber bent of gewoon op zoek bent naar een nieuwe en opwindende manier om in beweging te komen, Dancehall biedt een unieke danservaring die je niet mag missen.

Leer de Laatste Dancehall Moves op de Grootste Hits van Vandaag
Onze Dancehall lessen zijn ontworpen om je de nieuwste moves bij te brengen, gedanst op de grootste hits van dit moment. Onze ervaren instructeurs nemen je mee door een reeks choreografieën die zowel uitdagend als fun zijn. Of je nu wilt schitteren op de dansvloer of gewoon je dansvaardigheden wilt verbeteren, onze lessen zijn toegankelijk voor alle niveaus. We bieden specifieke klassen voor twee leeftijdscategorieën, zodat iedereen de kans krijgt om zich onder te dompelen in de opwindende wereld van Dancehall.

Dance Hall lessen van UnityEight op een rijtje:

1. Professionele lessen met de nadruk talentontwikkeling
2. Veel afwisseling tussen choreografieën en muziek
3. Voldoende ruimte voor ieders persoonlijke niveau en ambities
4. Trek op in een gezellige groep gelijkgestemden

Probeer Dancehall uit met een gratis proefles!
Ervaar zelf de energie van Dancehall. Onze proeflessen zijn de perfecte gelegenheid om te kijken of Dancehall de dansvorm is waar jij naar op zoek bent. Ontdek waarom Dancehall de danssensatie van nu is en waarom onze lessen de ideale plek zijn om je dansvaardigheden naar een hoger niveau te tillen.

Wij staan voor je klaar.

Iets niet kunnen vinden op onze website, of nog een specifieke vraag? Aarzel niet en neem contact met ons op via mail of WhatApp.  

× Stel je vraag via WhatsApp