SarkolFighting

Bij SarkolFighting trainen we MMA.

Omdat MMA een groeiende sport is en tevens een verzameling van verschillende vechtsporten, splitsen we MMA op in twee dagen.

Op maandag trainen we de staande vechtsporten zoals kickboksen, karate, boksen, enz.

Op woensdag trainen we ook naar de grond toe, dus judo, jiujitsu, grappling, enzovoort, wat inhoudt dat er ook veel grondgevechtsporten aan bod komen.

Waarom? Omdat ik merk dat niet iedereen alles leuk vindt. Sommigen vinden trap- en stoottechnieken leuker om te doen, terwijl anderen houden van grondgevechten. Daarom geef ik mensen de gelegenheid om te kiezen, en ze kunnen ook beide dagen pakken om te trainen. Zo krijg je meer aandacht per onderdeel van de MMA-sport en kun je meer allrounder worden in de sport.

Bij SarkolFighting is iedereen welkom, jong, oud, ervaren, niet ervaren, beginner, enzovoort. Ik houd het toegankelijk voor iedereen. Je hoeft niet per se wedstrijden te doen; je kunt ook lekker voor jezelf trainen om fysiek en mentaal fit te blijven.

We hebben ook jeugdtraining vanaf 8 jaar. Ik vind het zelf belangrijk in deze tijd dat de kinderen weerbaarder kunnen worden, dat ze weten wat ze moeten doen en handelen uit zelfverdediging. Ook bij de jeugd worden zowel staande als naar de grond gerichte technieken getraind, waarbij alles aan bod komt.

Niks is verplicht, en je kunt altijd een paar keer meedraaien om te kijken wat bij je past. We hebben geen haantjescultuur in onze club.

Ikzelf train al vanaf mijn 8e jaar in vechtsporten. Ik ben begonnen met judo, jiujitsu, karate en daarna grappling en kickboksen erbij. Zelf heb ik de 2e dan jiujitsu behaald en ben ik officieel jiujitsuleraar A via de judobond.

Ik heb zelf ook veel wedstrijdervaring opgedaan in verschillende vechtsporten.

De kosten zijn €25 per maand

CONTACT VERLOOPT VIA SARKOL FIGHTING TE BEREIKEN VIA: 

Telefoonnummer: 0614420039

Website: www.sarkolfighting.nl

Facebookpagina: SarkolFighting

Instagram: @sarkolfighting

Over Johan Sarkol:

Johan zette zijn eerste stappen in de wereld van vechtsporten op zijn 8e jaar, toen hij ontdekte hoe boeiend judo was. Na verloop van tijd breidde hij zijn vaardigheden uit naar karate en maakte uiteindelijk de overstap naar jiu-jitsu (Japans) en pancrase.

Op 18-jarige leeftijd stortte Johan zich volledig op jiu-jitsu. Hij nam deel aan talloze toernooien tot zijn 30e en legde zich voornamelijk toe op grappling. Dankzij deze uitgebreide ervaring heeft Johan momenteel de 2e dan in jiu-jitsu. Bovendien verdiepte hij zich ook in MMA, waar hij eveneens vele wedstrijden heeft gedaan.

Tegenwoordig richt Johan zich op het overbrengen van zijn passie door les te geven aan zowel volwassenen als jeugd. Met zijn brede scala aan ervaring in verschillende vechtsporten is Johan in staat om les te geven in diverse vecht- en zelfverdedigingstechnieken. Als gediplomeerd jiu-jitsu leraar biedt hij niet alleen instructie in deze kunst, maar deelt hij ook zijn kennis in MMA, kickboksen en judo. Johan is ook actief betrokken bij agressieregulatietrainingen en weerbaarheidscursussen.

Dankzij zijn toewijding en veelzijdigheid draagt Johan bij aan de ontwikkeling van de vechtsportgemeenschap bij Sarkol Fighting, waar hij een waardevolle en ervaren instructeur is.

Wij staan voor je klaar.

Iets niet kunnen vinden op onze website, of nog een specifieke vraag? Aarzel niet en neem contact met ons op via mail of WhatApp.  

× Stel je vraag via WhatsApp