Fitness

Ontdek Fitness bij Unity Eight - jouw Toplocatie voor Fitnesslessen

Welkom bij UnityEight, dé bestemming voor fitnessliefhebbers die op zoek zijn naar een complete, persoonlijke en veilige trainingservaring. Bij UnityEight geloven we in het bevorderen van zowel fysieke als mentale gezondheid door middel van een divers aanbod aan fitness mogelijkheden en tal van andere vormen van beweging. We willen je inspireren om in beweging te komen en te blijven op een manier die jou past.

Waarom Kiezen voor UnityEight Fitness?

Persoonlijke Aandacht en Fitnessbegeleiding
Bij Unity Eight geloven we in het belang van persoonlijke begeleiding. Onze ervaren trainers bieden individuele aandacht en motiveren je om jouw specifieke fitnessdoelen te bereiken, of je nu net begint of een doorgewinterde atleet bent.
Ook als je belemmert wordt in je bewegingsvrijheid. Bijvoorbeeld door een blessure, handicap of overgewicht. Wij staan voor je klaar.

Diverse Fitnesslessen op ieders niveau
Of je nu fan bent van krachttraining, cardio of groepslessen, ons uitgebreide aanbod van fitnesslessen zorgt ervoor dat er altijd een workout is die aansluit bij jouw voorkeuren en fitnessniveau. Ontdek nieuwste manieren om fit te blijven en geniet van de variatie die UnityEight te bieden heeft.

Individueel trainen
Stel samen met een van onze professional een trainingsschema samen en train zelf wanneer het jou uitkomt.

Smallgroup training
Vind je het fijner om samen met een groep gelijkgestemden te trainen onder begeleiding van een trainer? Maak je wensen kenbaar en wij kijken samen met jou bij welke groep je het beste kunt aansluiten.

Personal Training
Heb je een specifiek trainingsdoel, of wil je sneller resultaat laat je dan trainen door onze Personal Trainer.

State-of-the-Art faciliteiten voor een optimale en veilige workout
Onze fitnessruimte is uitgerust met de nieuwste apparatuur, van geavanceerde cardio-apparatuur tot functionele trainingszones. Hiermee bieden we jou de tools om op een veilige manier te beginnen, je training naar een hoger niveau te tillen en je fitnessdoelen (groot of klein) te overtreffen.

Een gezellige club
Bij UnityEight ben je meer dan alleen een lid; je maakt deel uit van een actieve en gezellige community. Onze centraal gelegen kantine waar onze leden na hun lessen samenkomen. Maak kennis met gelijkgestemden, deel je successen en motiveer elkaar om je fitnessdoelen te bereiken.

10 voordelen van fitness!

Fitness van UnityEight op een rijtje:


1. Training samengesteld op basis van jouw persoonlijke doelen en niveau
2. Train binnen openingstijden wanneer het jou uitkomt.
3. Train met state-of-the art apparatuur voor maximale veiligheid
4. Professionele ondersteuning bij belemmering (bv herstel, obesitas, diabetes)

Probeer UnityEight Fitness met een gratis proefles
Het is tijd om in beweging te komen. Zet de eerste stap naar een gezonder, sterker en energieker leven. Kies voor Unity Eight en ontdek de ultieme fitnesservaring. Meld je nu aan voor een proefles en ervaar het zelf!

Wij staan voor je klaar.

Iets niet kunnen vinden op onze website, of nog een specifieke vraag? Aarzel niet en neem contact met ons op via mail of WhatApp.  

× Stel je vraag via WhatsApp