Dance

Dance dance dance!

Bij het vallen van de naam UnityEight denken mensen meteen aan dans. Dat  is natuurlijk iets wat ons erg trots maakt. Dansen zit in ons DNA en is iets waarvan wij super blij worden! Voor jong of oud, beginner of gevorderd, wij hebben voor iedereen de les die bij hem of haar past. Ook bieden wij verschillende stijlen aan en hebben we demoteams die trainen voor wedstrijden en shows. UnityEight is ook de thuis basis van een van de succesvolste Nederlandse Danscrews van de afgelopen jaren genaamd King’s Court! Kortom van hobby danser tot professional kan bij ons terecht. 

 

Welke les vind jij tof? Stap eens uit je comfortzone en ga het eens proberen! Je hebt echt niets te verliezen en echt iedereen is welkom. 

Hiphop

De dansles waar het voor ons allemaal mee begon. Toffe muziek en coole moves. Lessen voor jong en oud! Met de echte HipHop vibe zoals deze bedoeld is!

Dancehall

De sensatie van dit moment met de Jamaicaanse invloeden! Heb je nog niet gezien hoe deze coole moves eruit zien? Check dan snel onze insta voor de video’s 

Breakdance

De enige echte originele Hiphop dans. Vroeger op opengeklapte kartonnen dozen met een boombox erbij. Nu bij ons onder professionele begeleiding in de zaal. 

Kids dance

Vanaf 4 jaar kunnen de kinderen al bij ons terecht voor hun eerste danspasjes. Vanaf 6 jaar kunnen ze terecht bij de hiphop/streetdance kids lessen. een echte aanrader!

Dans tovert een lach op ieders gezicht!

Hoe fijn is het als je dans als uitlaat klep hebt. Je hebt te maken met beweging, creativiteit, muziek, mensen en nog veel meer. Het is dan ook niet gek dat dansen een erg populaire hobby is voor veel mensen. 

Dansen en Sporten Helpt Mee Aan Een Sterk Hart

Dansen of Sporten zijn geweldige activiteiten voor mensen die risico lopen op hart- en vaatziekten. Een Italiaanse studie wees uit dat mensen met hartfalen die gingen dansen of sporten hun gezondheid aanzienlijk verbeterden. De kwaliteit van hun hart, ademhaling en hun leven ging meer vooruit dan mensen die niets deden.

Wij staan voor je klaar.

Iets niet kunnen vinden op onze website, of nog een specifieke vraag? Aarzel niet en neem contact met ons op via mail of WhatApp.  

× Stel je vraag via WhatsApp