Over UnityEight

Welkom Bij Dance & Fitness Center UnityEight

UnityEight is een dansschool en een sportschool. Maar eigenlijk is het nog veel meer. Het is een plek waar mensen van allerlei leeftijden en afkomst bij elkaar komen om te sporten of hun passie te beoefenen. Maar ook een plek voor gezelligheid en een kop koffie. Een plek waar trotse ouders naar hun dansende kinderen komen kijken, of waar mensen hun doelen proberen te verwezenlijken. UnityEight is een dansschool die op professioneel en amateursgebied actief is.

Al jaren komen er dansers uit heel Nederland naar de verschillende workshops of danskampen. Je kan dus wel stellen dat UnityEight een broedplaats is voor talentontwikkeling. Vanuit Onze locatie in Helmond zijn al verschillende dansers naar het professionele circuit doorgestroomd. Het team van instructeurs bestaat uit een groep van enthousiaste dansers en sporters. Onze erkende en gediplomeerde instructeurs hebben jarenlange ervaring binnen hun vakgebied, en staan voor jullie klaar om het beste uit jezelf te halen! UnityEight staat bekend om de familiare sfeer, er is altijd tijd voor een praatje en een kopje koffie, maar ook voor de gedrevenheid van onze dansers.

Bij UnityEight vindt je precies wat jij zoekt! Tot snel in een van onze lessen.

Passie in alles wat je doet!

Als kleine jongen ging ik mee naar de dansschool van mijn ouders waar ze actief waren als dansleraar. Vanaf toen was ik al verslaafd aan muziek en bewegen. Toen ik begon met dans kwam ik onder de vleugels van Lisette, die me alle fijne kneepjes van het vak heeft geleerd. Naast het lesgeven heb ik op die manier ook de zakelijk kant kunnen leren. Kunnen dansen is een ding maar een zaak runnen vereist andere competenties. Naar mate ik ouder werd kwam ook de interesse in sport en fitness. En het blijk als je iets met passie doet dan komt alles goed. Ik ben er trots op dat ik zoveel fijne mensen in mijn zaak heb om te sporten en dansen. Elke dag ben ik met plezier aan het werk en staan wij klaar om jullie te helpen. Kom een keer een koffietje doen!

Jill Webb
Jill Webb
Dance Onbeperkt
Lees verder
UnityEight is de 2e dansschool waar ik dans in ongeveer 7 jaar tijd & UnityEight is voor mij zeker een blijvertje. Ik zit zelf in het Demoteam Solid Roots & we dansen vaak Wedstrijden & shows etc. Daarbij volg ik ook andere lessen zoals: hiphop modern, lady hiphop, african & Dancehall. Ik ga altijd met een fijn gevoel naar De dansschool want het is eigenlijk, doordat ik er voortaan zo vaak kom, een 2e thuis geworden. Super lief personeel & ik heb het er erg na mijn zin. Groetjes
Robin Dorland
Robin Dorland
Fitness Onbeperkt
Lees verder
Unity Eight is niet alleen een sportschool. Zodra je binnenkomt word je hartelijk ontvangen door het personeel én de eigenaren! Iedereen is zeer betrokken en doet zijn/haar best om een fijne, bijna huiselijke sfeer neer te zetten waarin iedereen zich op zijn/haar gemak voelt. Buiten dat is de kwaliteit van de accomodatie velen malen hoger dan dat van de concurrenten. Alles is aanwezig en er is nooit een tekort. Ondanks de relatief kleine ruimte is er altijd voor iedereen plaats om oefeningen uit te voeren. Wat Unity Eight fitness ook bijzonder maakt is dat men elkaar daar kent en de hand schud bij binnenkomst. Wanneer iemand hulp nodig heeft bij de executie van oefeningen is iedereen bereidt om bij te staan om elkaar naar een hoger niveau te tillen. Unity Eight is een fantastische plek om te sporten!
Pim van Mierlo
Pim van Mierlo
Dance Onbeperkt
Lees verder
Ik ben Pim 11 jaar en dans al vanaf mijn 6 jaar bij Unityeight! Dansen is mijn grote passie en ik ben daar ook veel mee bezig. Bij unityeight kan ik me goed ontwikkelen en kijken ze ook mee met wat ik zelf wil en kan. Ik dans al een aantal jaren bij het demoteam Early Alliance (voorheen New Born Crew) wat ik erg leuk vind. Ik hoop nog heel lang bij Unityeight te blijven dansen!! Gr Pim
Jalaine van Halder
Jalaine van Halder
Dance Onbeperkt
Lees verder
Ik dans al bijna 3 jaar met plezier bij Unityeight en ik heb het daar super naar mijn zin. Ik zit in het demoteam Early Alliance,wij moeten regelmatig wedstrijden dansen in verschillende steden. Ik geniet hier echt van. Dansen bij Unityeight voelt vertrouwd en iedereen hier is heel vriendelijk. Gr. Jalaine van Halder
Vorige
Volgende

Wij staan voor je klaar.

Iets niet kunnen vinden op onze website, of nog een specifieke vraag? Aarzel niet en neem contact met ons op via mail of WhatApp.  

× Stel je vraag via WhatsApp