Breakdance

UnityEight, de Breakdance danschool in de regio!

Breakdance, de dynamische en explosieve dansstijl die beschouwd wordt als de oerdans waaruit alle hiphop dansvormen zijn voortgekomen, vormt het kloppende hart van onze danslessen.

Leer de basis en ontwikkel je unieke stijl met onze Breakdance lessen
Onze Breakdance lessen zijn op maat gemaakt voor enthousiaste dansers van alle leeftijden. We richten ons op niveaus in plaats van leeftijdsgroepen, waardoor iedereen de kans krijgt om op zijn of haar eigen tempo te groeien.

Niveau 1 – Beginners
Als beginner word je ondergedompeld in de fascinerende wereld van Breakdance door onze professionele instructeurs. Ze begeleiden je stap voor stap door de essentiële basisvaardigheden, waarbij de nadruk ligt op veiligheid en een gezonde ontwikkeling van je dansvaardigheden. Na het beheersen van de fundamenten, opent zich de deur naar het gevorderde niveau, waar je jouw passie verder kunt verkennen.

Niveau 2 – Gevorderden
Gevorderde dansers krijgen de kans om hun vaardigheden te verfijnen en hun eigen unieke dansstijl te ontwikkelen. Onder begeleiding van ervaren instructeurs, bouw je voort op een solide basis en ontdek je creatieve mogelijkheden die passen bij jouw persoonlijkheid en expressie.

Bij onze Breakdance lessen draait het niet alleen om bewegingen; het is een ontdekkingsreis naar zelfexpressie en artistieke groei. Door deel te nemen aan onze lessen, krijg je niet alleen de kans om indrukwekkende dansmoves te leren, maar ook om deel uit te maken van een bruisende gemeenschap van gelijkgestemde individuen.

Breakdance lessen van UnityEight op een rijtje:

1. Professionele lessen met de nadruk op niveau
2. Leer de basis technieken en ontwikkel je eigen stijl
3. Voldoende ruimte voor ieders persoonlijke niveau en ambities
4. Trek op in een hechte groep gelijkgestemden

Breakdance jouw ding? Probeer een gratis proefles!
Probeer een gratis proefles om te ontdekken of jij het in je hebt. Omarm de energieke cultuur en community die Breakdance uniek maakt. Word de danser die je altijd al wilde zijn en ontwikkel een passie die je een leven lang zal vergezellen. Probeer

Wij staan voor je klaar.

Iets niet kunnen vinden op onze website, of nog een specifieke vraag? Aarzel niet en neem contact met ons op via mail of WhatApp.  

× Stel je vraag via WhatsApp