Zumba Toning

Zumba Toning

Zumba Toning is een groepsles van Zumba waarbij je lichaam een heftige cardio workout krijgt én wordt uitgedaagd door het trainen met weerstand. Zumba brengt fitness en dans samen in één effectieve workout. Dit effectieve fitnessprogramma geeft je een interval workout gebaseerd op de leukste Latijns-Amerikaanse dansstijlen als salsa, merengue en bachata.

Zumba Toning is de ideale les voor mensen die op een leuke manier willen afvallen of hun conditie willen verbeteren. Val af en vorm je lichaam met Zumba Toning!

Een typische Zumba Toning les

Het doel van iedere Zumba Toning les is om op een swingende manier zoveel mogelijk calorieën te verbranden en je lichaam vorm te geven door het toevoegen van extra weerstand. Tijdens een Zumba Toning les wordt er gebruik gemaakt van de zogenoemde Toning Sticks. Deze lichte gewichtjes helpen je de focus te leggen op specifieke spiergroepen, inclusief armen, core en benen. Door het werken met de Zumba Toning Sticks, zal je niet alleen calorieën verbranden, maar ook werken aan een betere lichaamsvorm.

Verbeter je uithoudingsvermogen, spierconditie en flexibiliteit! Onder begeleiding van de enthousiaste en gecertificeerde groepslesinstructeur verbeter jij je moves, word je super fit en maak jij iedere les weer tot een feestje!

deze les wordt gegeven door Rene