Beweeg Festival Helmond

ZONDAG 14 JANUARI: DE 1E EDITIE VAN HET BEWEEG FESTIVAL HELMOND!

Samen zetten we 2024 in beweging!

Het idee voor dit festival is ontstaan vanuit de bekende lijstjes met goede voornemens rondom de jaarwisseling. Sporten, meer beweging en afvallen staan bijna altijd bovenaan. ‘Ik moet afvallen, ik moet dit, ik moet dat.’ Als je iets moet, hou je het niet vol. Voor leuke dingen maak je tijd!

Daarom dit jaar geen lijstjes, maar de 1e editie van Beweeg Festival Helmond! Maak kennis met meerdere vormen van beweging en ervaar wat bij jou past.

BEGIN HET JAAR GOED!

Kom in beweging op 14 januari en kijk je oog uit bij de demo’s, doe mee met de clinics en workshops of laat je adviseren. Professionals zijn aanwezig voor voeding en beweegadvies.

BEWEEG FESTIVAL HELMOND

Gratis festival voor jong en oud! Datum: zondag 14 januari Tijd: tussen 10:00 en 17:00u. Locatie: Evertsenstraat 15, Helmond. Alles vindt binnen plaats, dus weer of geen weer, je bent van harte welkom!

PROGRAMMA:

Advies

De hele dag door zijn er professionals beschikbaar voor beweeg en voedingsadvies.

Dans

We hebben demonstraties verzorgd door dansteams: hiphop, breakdance, modern, maar ook ballet en diva.

Zumba

Kom kijken of doe mee met het superpopulaire Zumba, een combinatie van dans en fitness, verpakt in een opzwepende les.

Groepslessen

Step en Pump zijn gezellige groepslessen waar je op fijne muziek en met leuke oefeningen in een les je hele lichaam traint.

Personal Training

Er is een personal trainer aanwezig die je kan vertellen hoe je beweging heel doelgericht kunt inzetten om een specifiek doel te behalen.

Capoeira

Zoek je een intensieve vorm van beweging? Kom dan kijken bij Capoeira. Hierbij worden dans en verdedigingstechnieken gecombineerd tot een sierlijk geheel.

Kickboxen

Als je een explosieve vorm van beweging zoekt dan is Kickboxen jouw ding. Kom kijken en doe mee ( als je durft…)

Fitness

Laat je informeren over hoe je met verschillende fitness oefeningen je hele lichaam in conditie kunt houden. Individueel of in groepsverband.

WAT HOUD JE TEGEN?

Voel je een belemmering om in beweging te komen? Heb je een blessure, overgewicht, aandoening of wil je lijf niet meer zo door ouderdom? Praat met een professional om te kijken hoe we jouw belemmering kunnen omzeilen, verzachten of zelfs verhelpen.

Beweging is ook een manier om in contact te komen met mensen. Lekker bewegingen op je eigen niveau samen met leeftijdgenoten. En na het sporten een lekker kopje koffie of thee. Waarom niet?

Ben je onzeker, vertrouw je je lichaam niet, of ben je onzeker over je uiterlijk? Met beweging bouw je niet alleen conditie en spieren op maar met name je zelfvertrouwen.

We zien je graag op de 1e editie van het Beweeg Festival Helmond!

 

Planning:

10:00-11:00 Zumba
11:00-11:30 pauze
11:30-12:00 Kids HipHop
12:00-12:30 Diva Kids
12:30-13:00 Kids swing
13:00-13:30 Breakdance
13:30-14:00 Modern meets urban
14:00-14:30 HipHop 12+
14:30-15:00  lady HipHop
15:00-15;30 Dancehall
15:00-15:30 Unity Pump
15:30-16:00 Stepping Dance

Wij staan voor je klaar.

Iets niet kunnen vinden op onze website, of nog een specifieke vraag? Aarzel niet en neem contact met ons op via mail of WhatApp.  

× Stel je vraag via WhatsApp