The Floor is Yours gaat in Helmond van start!

The Floor is Yours gaat in Helmond van start!

‘The Floor is Yours’ is een serie van tien breakdancelessen die op verschillende locaties in Nederland gegeven wordt en kinderen de kans geeft te dansen en deel uit te maken van een groep. The Floor is Yours wordt sinds 2017 twee keer per jaar georganiseerd door het Jeugdfonds Sport & Cultuur, Mad Skills en de Nederlandse Breakdance League.

In Helmond start The Floor is Yours op donderdag 17 oktober met danscoach Danny van Veghel. Alle kinderen tussen de 6 en 12 jaar kunnen meedoen! De lessen zijn een uitstekende manier om kennis te maken met urban dance. De kosten voor de hele serie danslessen bedraagt 25 euro. Als ouders de lessen niet kunnen betalen, wordt het lesgeld betaald door het Jeugdfonds Sport & Cultuur.


Mee naar de battle!

Onderdeel van The Floor is Yours is de City versus City dancebattle als onderdeel van een Nederlandse Breakdance League event (NBL). De battle is op 16 november in Den Bosch. Hier maken de deelnemers kennis met het wedstrijdelement van breakdance. In een battle zullen de leerlingen van elke stad alle moves aan elkaar laten zien die ze in de lessenreeks geleerd hebben. Een deskundige jury van dansdocenten bepaalt welke crew de winnaar is van het seizoen. Daarnaast zien de leerlingen breakdancers uit heel Nederland aan het werk en leren ze weer nieuwe moves.

Waar en wanneer starten  de danslessen?

Locatie: UnityEight, Evertsenstraat 15, 5703AM Helmond

Dansdocent: Danny van Veghel

Elke donderdag van: 18.00– 19.00 uur

Start op: 17 oktober 2019

 

Meedoen?

Inschrijven kan op https://www.jeugdfondssportencultuur.nl/thefloorisyours.