Mei vakantie, Dance as one & Helmond Hangouts!

Mei vakantie.
De mei vakantie is van start gegaan maar UnityEight heeft besloten niet dicht te gaan en ook geen vakantierooster te draaien. We zijn lang genoeg dicht geweest en zullen daarom het normale rooster hanteren voor de buitenlessen en de outdoor gym! We zien jullie graag op het plein naast de sportschool of als het regent in de online lessen.

Dance as One.
Samen met Jibb+ en 3 collega dansscholen uit helmond  hebben we een vet evenement georganiseerd! Zit jij in groep 5, 6, 7 of 8? En heb je altijd al eens willen streetdancen, hiphoppen of een andere stoere dans willen uitproberen? Dat kan!
Op vrijdag 7 mei van 10:00 – 12:00 vinden de workshops plaats op sportpark Brandenvoort. Na deze lessen zullen we samen de dans uitvoeren en de ochtend leuk afsluiten!

Schrijf je snel in want vol=vol. Dit kan op de website van Jibb+

Helmond Hangouts.
Helmond Hangout is hét online platform met digitale activiteiten voor alle jongeren uit Helmond. Vanaf 22 maart 2021 kun je hier gratis deelnemen aan de vetste events, demo’s, Q&A’s, games, festivals, workshops en andere online activiteiten. UnityEight is natuurlijk ook van de partij!
Samen  onder de vlag van UrbanMatterz zullen we drie verschillende stijlen aanbieden; Kidswing (4 t/m 6 jaar), Kids Streetdance/hiphop (7 t/m 12 jaar) en breakdance (leeftijd maakt niet uit). Neem snel een kijkje op de website van helmond hangouts en boek (gratis!!!) je hangout. Check ook meteen even de andere aanbieders want er staan verschrikkelijk toffe workshops tussen. Aanstaande vrijdag 7 mei om 19:00 staat onze eerste workshop breakdance op de planning, schrijf je snel in!

Fijne mei vakantie!

Groetjes Team UnityEight

Wij staan voor je klaar.

Iets niet kunnen vinden op onze website, of nog een specifieke vraag? Aarzel niet en neem contact met ons op via mail of WhatApp.  

× Stel je vraag via WhatsApp