CORONAVOORSCHRIFTEN 1-10-2020

CORONAVOORSCHRIFTEN 1-10-2020

CORONAVOORSCHRIFTEN.
Veilig & verantwoord dansen & sporten bij UnityEight.
Update 1-10-2020:
Beste sporter, danser, ouder, verzorger,
N.a.v. de persconferentie op 28-9-2020 en aanvullende informatie van onze fitnessbranche organisatie NLactief delen wij graag de volgende informatie met u:
Goed nieuws! De sportsector, waaronder UnityEight valt is vrijgesteld van de maximum aantallen van 30 personen binnen en 40 personen buiten. Het standpunt van het Kabinet is dat mensen moeten kunnen blijven sporten en werken aan hun gezondheid, zeker in deze tijd! Dat houdt in dat wij het huidige branche protocol van NLactief kunnen blijven hanteren waarbij wij de 1,5 meter afstand borgen en alle andere voorzorgsmaatregelen zorgvuldig in acht nemen.
Complimenten!
Een groot compliment aan al onze sporters! Het feit dat we als fitnessbranche de gewone aantallen mogen hanteren is een gevolg van jullie medewerking, begrip en het feit dat iedere sporter zijn/haar verantwoordelijkheid neemt. Dit vraagt echter ook om alertheid! Juist nu we zo goed bezig zijn willen we dat ook vasthouden en vragen we iedereen nogmaals goed te kijken naar onze voorzorgsmaatregelen en het protocol. Deze kunt u hieronder vinden.
Mondkapjesadvies:
Wij willen een veilige sportomgeving creëren en daarom volgen wij het dringende 𝐚𝐝𝐯𝐢𝐞𝐬 van het RIVM, de overheid en de branche organisatie om een mondkapje te dragen binnen onze sportclub.
Wij adviseren u om een mondkapje te dragen tijdens het verplaatsen van het ene naar het andere apparaat of trainingsplek.
Eenmaal aangekomen op uw apparaat/trainingsplek kunt u het mondkapje afdoen en uw oefening uitvoeren. Voor veel mensen al een bekende routine!
Tijdens de groepslessen sta je op een vaste plek. Uiteraard hoef je daar geen mondkapje op.
Dit is een tijdelijk advies. Heeft u zelf geen mondkapje? Deze zijn bij ons verkrijgbaar.
Geen ouders in de kantine:
Ouders en verzorgers mogen hun kinderen aan de deur afzetten. Het is niet de bedoeling om te blijven wachten. De kantine blijft voor ouders dicht. Het is wel mogelijk om functionele dranken te kopen (flesje water, proteïne shake, etc.). We proberen alleen te voorkomen dat sporters gaan “nazitten” of dat ouders gezellig samen aan het wachten zijn. Uitzondering is er voor ouders/verzorgers die noodzakelijk zijn voor het kunnen laten sporten van een kind/jongere (bijvoorbeeld kinderen met een beperking).
Reinigen van de apparatuur.
Het is nog steeds verplicht om de apparaten en materialen na gebruik schoon te maken met de daarvoor bestemde sprays en doekjes. Tevens reinigen en ontsmetten onze medewerkers de apparatuur meerdere malen per dag nog eens extra.
Verder vragen wij u om de volgende veiligheidsmaatregelen in acht te nemen:
Vóór uw bezoek aan de club:
• Heeft u last van koorts, griepverschijnselen, (neus)verkoudheid, hoesten of andere gezondheidsklachten? Dan kunnen wij u helaas geen toegang verlenen tot onze club.
• Heeft u een land of gebied met code oranje bezocht? Dan vragen wij u vriendelijk doch dringend de eerste 10 dagen na terugkomst onze club niet te bezoeken.
• Het is niet nodig om te reserveren voor de vrije fitness! U kunt dus gewoon sporten op uw favoriete tijd en zolang als u wilt! Wel is het uiterst belangrijk dat u zich registreert met uw lidmaatschapspas. Neem deze dus altijd mee!
• De douches en kleedkamers mogen sinds 1 juli weer open, uiteraard met inachtneming van de voorschriften van het RIVM. U kunt dus gewoon gebruik maken van de kleedruimtes en douches met privé doucheruimtes.
Tijdens uw bezoek aan de club:
• Bij binnenkomst in het centrum bent u verplicht om gebruik te maken van de desinfecterende gel/zeep.
• Houd minimaal 1,5 meter afstand met andere sporters en onze medewerkers.
• Volg de routes, bordjes en grondmarkeringen te allen tijde op.
• Het gebruik van een handdoek is verplicht.
• Fysiek contact is te allen tijde verboden.
• Reinig de apparatuur voor én na elke oefening met de daarvoor beschikbaar bestelde sprays en doekjes.
• Volg de instructies van onze medewerkers te allen tijde op.
• Betalingen bij voorkeur via pin.
Bij het verlaten van de club:
• Volg de exitroute en grondmarkeringen
• Wij vragen u vriendelijk om bij het verlaten van de club niet (onnodig) te blijven rondhangen in de omgeving van ons pand.
• Zien wij iets over het hoofd? Laat het ons weten!
Wij danken u hartelijk voor uw medewerking.
Team UnityEight.