Coronavirus update

Coronavirus update

Informatie aangaande coronavirus

⚠️Ons buitenles Rooster voor de komende periode⚠️
 
We dienen ons wel te houden aan een aantal regels lees deze goed.
 
Blijf thuis als je verkouden of grieperig bent.
 
Laat tijdig weten dat je deelneemt aan de lessen (via mail, whatsapp, of privé berichten via Facebook en instagram)
 
Je bent alleen welkom wanneer jou les gepland staat.
 
Reis bij voorkeur alleen en op de eigen gelegenheid.
 
Maximaal 10 minuten voor aanvang van de les aanwezig.
 
Verlaat direct na de les de locatie.
 
Kom in gepaste kleding naar de les, Kleedkamers, douches en toiletten (!!!) zijn gesloten.
 
Volg altijd onze aanwijzing op.
 
Ben je 13 jaar of ouder? Houd dan ook tijdens de lessen 1,5 meter afstand.
 
Neem je eigen bidon mee. Nogmaals je kunt niet naar het toilet!
 
voor de ouders die hun kinderen komen brengen:
 
Als ouder/verzorger/ begeleider heb je geen toegang tot de sportlocatie.
 
Haal direct na de activiteit je kind op. Zorg ervoor dat dit moment zo kort mogelijk is
De lessen vinden plaats op het Groet en ontmoet plein naast UnityEight.
 
tot snel ❤️
Team UnityEight

Compensatie regeling UnityEight april 2020.

Op 16 maart hebben wij (net als alle fitness en dansondernemers) met pijn in ons hart de deuren moeten sluiten tot minstens 20 mei. We hebben alle begrip voor de overheidsmaatregelen: gezondheid gaat voor alles!
Dat is ook waar wij voor staan bij UnityEight: gezonder, fitter en vitaler worden én blijven.

 

Uiteraard krijgen wij ook vragen over de betaling van abonnementsgelden. We snappen dat helemaal in deze zeer bijzondere situatie. We informeren je hierover graag.

 

Ik ben lid van UnityEight. Heb ik recht op compensatie?

Een logische en terechte vraag in deze uitzonderlijke tijd. Uit de informatie die wij van NLactief, de overkoepelende brancheorganisatie voor ondernemers in het sport- en bewegingsbedrijf, hebben ontvangen, is het antwoord simpelweg: nee.

 

Dit vraagt om een uitleg

Nederland – en in het bijzonder onze branche – verkeert in een ongekend uitzonderlijke situatie. Dat wij onze diensten niet kunnen aanbieden, komt door de ingrijpende overheidsmaatregel en vormt een overmachtssituatie. Bovendien is/was sporten in een sportclub – gelet op de richtlijnen van het RIVM – ondertussen onmogelijk geworden. Het opschorten van jouw betalingsverplichting over de periode dat we gesloten zijn, zou bovendien desastreuze gevolgen hebben voor UnityEight. We willen je dan ook vragen, om betalingen niet terug te laten boeken door je bank (storneren), omdat dat enkel meer en hogere kosten voor ons geeft. Kosten die we niet kunnen dragen in deze tijd waarin we er alles aan doen om UnityEight te laten voortbestaan.

 

Gaat UnityEight dan niks compenseren?

Jawel, want wij komen jou als lid graag tegemoet! Wij zijn er ons van bewust, dat ondanks onze grote inspanning en het creatieve aanbod van vervangende diensten, jij niet voor de volle 100% gebruik kan maken van je abonnement. Ondanks dat dit een zeer complexe situatie is voor ons allemaal, hebben wij daarom gekeken naar de mogelijkheden om toch een gepaste compensatie te bieden. Voor ons is de uitdaging om de balans te vinden in continuïteit van UnityEight én een zo goed mogelijke oplossing voor jou als lid. Onze kosten lopen tijdens de sluiting gewoon door en ondanks de regeling van de overheid, wordt er voor ons maar een zeer klein deel gecompenseerd.

Omdat we in gesprekken met onze leden hebben gemerkt dat er uiteenlopende wensen zijn, bieden wij daarom de volgende 4 optiesaan:

 

Optie 1: Samen helpen we UnityEight de Corona-crisis door

Wil jij jouw UnityEight steunen door de uitdagende periode heen te komen? Dan zie je af van enige vorm van compensatie. Als dank voor jouw enorme loyaliteit, zorgen wij na de Corona Crisis voor een leuk feestje bij UnityEight.

 

Optie 2: Compensatie abonnementsgeld

Voor de periode van 1 april tot het einde van de verplichte sluitingsperiode, bieden wij jou een compensatie van 50% van de abonnementsgelden. Compensatie van de contributie vindt plaats op het moment dat UnityEight weer open is. Deze compensatie wordt verspreid over een periode van zes maanden.

 

Optie 3: Compensatie in bar tegoed

Per maand dat we gesloten zijn ontvang je een koffiekaart/cappuccino kaart.

 

Optie 4: Gratis introducé

Vanaf het moment dat UnityEight weer open is kun jij 2 maanden lang 2 gratis introducés meenemen voor fitness, dans of sport!

 

Het is heel belangrijk om ons direct je keuze door te geven! Dit doe je door een e-mail te sturen naar info@Unityeight.nl of druk gewoon op de optie zelf om zo een automatische mail te genereren waarin je jou keuze duidelijk maakt. Vergeet niet je naam te vermelden in de mail.

 

** zorg dat je keuze voor 28 april bij ons bekend is gemaakt anders zullen we je automatisch aanmelden voor optie 1.

 

Wij hopen dat je je kunt vinden in keuzes die we bieden en hebben er alle vertrouwen in dat we hier samen sterker uit komen.
Jouw gezondheid, dans- en sportplezier zijn onze zorg. Wees dan ook voorzichtig, let goed op elkaar en help elkaar als je kan! Heb je vragen? Mailen of bellen kan altijd!

We kijken uit naar het moment waarop we weer samen kunnen dansen, sporten of gewoon even bij te kletsen bij UnityEight!

Met sportieve groet,

Martijn en team UnityEight