UnityEight Open Vanaf 1 Juli

UnityEight Open Vanaf 1 Juli

UNITYEIGHT OPEN MET VERRUIMDE OPENINGSTIJDEN

UnityEight Weer Open Met Verruimde Openingstijden!

Yes dames en heren, vanaf 1 juli  mogen we weer. En wij hebben niet stilgezeten. De afgelopen tijd heeft in het teken gestaan van het opknappen van de zaak zodat onze klanten in een fris en schoon centrum op een veilige manier kunnen sporten. Een likje verf, opknap werkzaamheden aan het pand, onderhoud aan de apparaten, een speciale coating op de cardio die zorgt dat er geen vocht op kan blijven zitten, corona maatregelen, desinfectie materialen, aan alles is gedacht!

Ook verruimen wij onze openingstijden om de druk op de piek uren te verminderen zodat iedereen gewoon kan komen sporten. Van maandag tot en met vrijdag zijn we geopend van 09:00 tot 22:00!!

Bij ons is het niet nodig om te reserveren!!

Ook zullen alle dans en sport lessen weer binnen plaatsvinden. De enige aanpassing die wij daar moeten invoeren is een kleine verkorting van de les om er voor te zorgen dat de zaal geventileerd kan worden zodat de volgende lessen veilig kunnen worden gegeven. Daarom zullen alle lessen voorlopig 50 minuten duren. Op deze manier hoeven wij geen aanpassingen te doen aan ons rooster.

Dus tijd om de corona kilo’s aan te pakken? Kom langs voor een intake en wij gaan je helpen!

Tot snel.

Team UnityEight

UnityEight Weer Open Met Verruimde Openingstijden!Yes dames en heren, vanaf 1 juli (aanstaande woensdag) mogen we weer. En wij hebben niet stilgezeten. De afgelopen tijd heeft in het teken gestaan van het opknappen van de zaak zodat onze klanten in een fris en schoon centrum op een veilige manier kunnen sporten. Een likje verf, opknap werkzaamheden aan het pand, onderhoud aan de apparaten, een speciale coating op de cardio die zorgt dat er geen vocht op kan blijven zitten, corona maatregelen, desinfectie materialen, aan alles is gedacht!Ook verruimen wij onze openingstijden om de druk op de piek uren te verminderen zodat iedereen gewoon kan komen sporten. Van maandag tot en met vrijdag zijn we geopend van 09:00 tot 22:00!! Ook zullen alle dans en sport lessen weer binnen plaatsvinden. De enige aanpassing die wij daar moeten invoeren is een kleine verkorting van de les om er voor te zorgen dat de zaal geventileerd kan worden zodat de volgende lessen veilig kunnen worden gegeven. Daarom zullen alle lessen voorlopig 50 minuten duren. Op deze manier hoeven wij geen aanpassingen te doen aan ons rooster.Dus tijd om de corona kilo's aan te pakken? Kom langs voor een intake en wij gaan je helpen!Tot snel.Team UnityEight

Geplaatst door Unityeight Helmond op Maandag 29 juni 2020