Corona update November 2020

Corona update November 2020

Corona update:

De maatregelen hebben vooral gevolgen voor de deelnemers van de groepslessen en de 18+ danser. De kinderen tot en met 17 jaar mogen gewoon blijven dansen en sporten en ook de fitness blijft vrij toegankelijk. Daar waar we erg blij zijn met dat we dus grotendeels open mogen blijven, wringt het aan de andere kant dat de groepslessen niet door mogen gaan.

De regering benadrukt het belang van sport in de strijd tegen dit virus (en die andere officiële pandemie; bewegingstekort).
En hoewel ik bovenal dankbaar ben dat onze branche grotendeels open blijft en mensen in ieder geval kunnen blijven trainen, wil ik toch óók benadrukken dat het onverstandig is om groepslessen te verbieden. Omdat je jezelf toch af kunt vragen wat het verschil nu is tussen 30 mensen die op 1,5m van elkaar zelf staan te trainen (in de fitness) én 30 mensen die op 1,5m van elkaar staan te trainen onder leiding van een professional (de zumba en sportlessen). Het is juist die professionele begeleider die zorgt dat mensen correct bewegen, goed trainen en zich aan de maatregelen houden.

De komende twee weken gaan dus de sportlessen zumbalessen ewn danslessen voor 18+ niet door. Jullie kunnen vrij gebruik maken van de fitness wanneer jullie dat uitkomt. Hulp nodig? Bel ons en we zullen voor je klaar staan. Andere vragen en of opmerkingen, bel app, stuur een prive berichtje of kom langs.

Groetjes
Team UnityEight