Breakdance Helmond

Ben je gek op Breakdance of wil je graag leren breakdancen en woon je in Helmond? Ga dan eens kijken bij UnityEight en vind hier breakdance in Helmond. Of je nou helemaal niet kan breakdancen, iets kan breakdancen of juist heel goed bent in breakdance, iedereen is meer dan welkom bij ons.

Wat is breakdance?

Breakdance wordt ook wel breaking of b-boying genoemd en is een stijl die zich vooral voordoet bij de hiphop. Het is een soort van acrobatische stijl van dansen en hierbij moet je denken aan headspins en backspins. Eigenlijk gebeurt breakdancen vooral veel op de handen en vlak boven de vloer. Breakdance is een zeer intensieve dans waar hevige draaibewegingen en snelle stappen in voorkomen. Deze dans vraagt veel uithoudingsvermogen van je en is dan ook zeer intensief.
Breakdance is in 1970 al ontstaan en het is begonnen in de achterstandswijken van New York. De basis en fundamentele passen van breakdance worden ondertussen overal ter wereld aangeleerd.

Waarom kiezen voor breakdance?

Wanneer je kiest om breakdance les te nemen, train jij je lenigheid, kracht, ritmegevoel en motoriek. Bij het uitoefenen van deze stijl komt creativiteit, originaliteit en expressie van pas. Wanneer jij niet van alleen het gewone dansen bent, maar liever ook wat lastige kunstjes tussendoor doet, dan is breakdance echt geschikt voor jou. Op deze manier ben je ook nog eens leuk aan het bewegen, maar ook zeker gezond bezig.

Breakdancen bij UnityEight

Ben jij heel lenig en houd je van dansen? En wil je hier graag iets mee doen? Dan is breakdance voor jou misschien wel erg leuk om te doen. Je kan hier je lenigheid in kwijt en je bent ook nog eens aan het dansen. Zo kan jij op een leuke manier je favoriete dingen doen. Heb je al eerder breakdance lessen gevolgd en wil je dat nu graag weer? Dan ben je natuurlijk ook welkom bij ons! Schrijf je nu in voor een gratis proefles.

Wij staan voor je klaar.

Iets niet kunnen vinden op onze website, of nog een specifieke vraag? Aarzel niet en neem contact met ons op via mail of WhatApp.  

× Stel je vraag via WhatsApp